de lof

Ik heb het geluk dat opdrachtgevers gelukkig met me zijn. Ik vraag wel eens waarom. Dan komt het er meestal op neer dat ik heb voldaan aan wat onbewust werd gewenst.

Dat klinkt gekker dan het is. Een tekst is van te voren niet te definiëren, anders had je de tekst al gehad. Er zijn wat harde randvoorwaarden, maar de essentie is nog abstract.

Het is aan mij om die abstracte wensen en ideeën aan te voelen, in te vullen en misschien ook wel aan te vullen. Zoals Heico Koorn op mijn LinkedIn prachtig schreef: He will formulate your ideas, in a way that will surprise even yourself.

Hij was niet de enige die wat op mijn LinkedIn schreef. Hieronder een bescheiden selectie, als in bescheidenheid: de kunst om anderen al het goede te laten zeggen wat je van jezelf vindt.

 

mc

“Op de redactie bij het tijdschrift Buitenlandse Markten was het altijd vechten om Hedde. Hij is DE journalist die je zoekt wanneer je:

 
a) Een taai onderwerp interessant wil maken

b) Een tekstschrijver zoekt die aan een half woord genoeg heeft

c) Een leesbaar, kritisch doch optimistisch gestemd artikel wil en
d) Weinig tijd hebt voor de eindredactie.
 
Werken met Hedde is gewoon te gek.”

MarieCécile Schouwenaar, MVO Nederland

—-

henrik

 “Hedde heeft een zeer technisch verhaal, de implementatie van Assetmanagement binnen Rijkswaterstaat, pakkend, boeiend en uiterst feitelijk te beschrijven. Dit heeft voor een groot deel bijgedragen aan de uitleg van het onderwerp binnen Rijkswaterstaat en ook daar buiten.”
 
“Hij heeft op een prettige doortastende manier het verhaal uit mij getrokken en is daarbij steeds tot de kern gekomen. Hij heeft een gezonde mix van flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Ik heb genoten van elk moment van het avontuur en gun iedereen het avontuur dat ik met Hedde heb doorgemaakt.”

Henrik Hooimeijer, Rijkswaterstaat

remco

 
 
 
 
 
 
“Met Hedde samenwerken is bijzonder prettig en professioneel te noemen: een verademing in een wereld waar ’t stikt van de tekstschrijvers/journalisten die pretenderen goed werk te kunnen leveren.” 
 
– Remco Beckman Lapré, Fourtec
 
 
martijn
 
 
 
 
 
 
“Wie of wat er ook speelde, in een paar zinnen zette hij het zo neer dat je het niet wilde missen. Hij had een heel eigen stijl en dat viel op.”
 
Martijn Verlinden, Antilounge Records
 
 
Meer aanbevelingen op mijn LinkedIn.