de man

Hedde op Scherp is Hedde Meima in zijn hoedanigheid als tekstschrijver. Jawel, een eenmansimperium, opererend vanuit Den Haag, gepokt en gemazeld in alle aspecten van de tekstschrijverij.

Ooit schreef ik fulltime, nu een strakke 10 uur per week. De rest van de tijd hang ik in bomen of coach ik kinderen en volwassenen met hulp van avonturen in de natuur. Tien uur per week schrijven is perfect. Je snapt dat ik wel alleen nogĀ de krenten uit de pap vis šŸ˜‰

Ik heb een paar specialiteiten (sociale sector, innovatie, duurzaamheid, cultuur) maar ben bovenalĀ een allesvreter. Dat vind ik ook het leuke aan mijn vak: de vele keukentjes waar ik m’n neus in mag steken.Ā Ik schrijf alleen boodschappen met een positieve impact.

Op goede dagen beschuldigen mensen mij van een eigen stijl. Ik krijg vaak terug dat het overtuigt en doordrenkt is van optimisme. Als een natte lap vol geluk. Ik schijn ook goed door te dringen tot de essentie van de zaak.

Ah ja, ik denk bijna altijd mee over de inhoud. Waar zitten de zwakke plekken, hoe kan het sterker?Ā Het zijn vaak de betere gesprekken met opdrachtgevers. U krijgt het er gratis bij, belachelijk eigenlijk!